Voor al uw vragen:

- Over ons -

Uit liefde voor klassieke auto's

Uit liefde voor klassieke auto's

LS-Classics

Liefde, passie en respect voor klassieke voertuigen. Dat is wat wij voelen en denken als we het over oldtimers hebben. De manier waarop vroeger auto’s werden gebouwd; degelijk, betrouwbaar en nòg beter dan de concurrent, dat spreekt ons aan. Terwijl we nu leven in een wereld waarbij levensduur een andere betekenis heeft gekregen. Nu is een auto na een jaar of vijf verouderd en afgeschreven en moet er alweer wat nieuws voor de deur staan, met meer snufjes en tierelantijnen. De economie moet immers verder.

Als we de auto’s van vroeger aanschouwen zien we de degelijkheid en schoonheid zoals de auto’s werden gebouwd. Kijk maar eens in het interieur van een auto uit de jaren dertig, het is gewoon pure kunst! Om maar te zwijgen van de levensduur.

Kwaliteit

LS-Classics is gebaseerd op klassieke auto’s van een zeer goede kwaliteit, waarbij de auto als zodanig geen punt van discussie meer is. Alleen de prijs mag eventueel een discussiepunt zijn. Waarbij gezegd dat goedkoop vaak duurkoop blijkt te zijn.

Kijkt u rustig naar ons aanbod van klassiekers, waarbij u hopelijk een indruk krijgt van de algehele kwaliteit van onze automobielen. Wij werken ook in opdracht van klanten die een bepaald merk of model zoeken. Neem hierover contact met ons op.